Bella Bingo

Bella Bingo är en 9 år gammal bingosida vilket gör sidan till en av Skandinaviens äldsta bingosidor på mobilen, surfplattan och datorn.

Bonusgaranti Bella Bingo

Nya kunder får 100kr vid registrering och 100% bonus på första insättningen. 50% bonus på andra insättningen, 25% på tredje insättningen och på alla resterande får de 20% bonus. Hos Bella Bingo får man alltid bonus.

Stora vinstchanser
Att spela bingo i Bella Bingo 12 bingorum finns det alltid en jackpott att vinna, utöver den vanliga spelpotten. I de populäraste rummen finns det två jackpottar, vilket gör chanserna för en jackpottvinst större och spänningen högre.

Aktiviteter morgon, dag och kväll
Från kl. 10.00 – 00.00 är det extra aktiviteter och erbjudanden inne i chatten i bingorummen. Det är allt i från extra bonusar, frågesporter och chattspelsturneringar. De extra aktiviteterna varierar från dag till dag för att göra det extra roligt.

Personlig kundtjänst
Bella Bingoerbjuder svensk kundtjänst på telefon och email. De som arbetar i kundtjänsten är även dem som är chattvärdar i våra chattspel. Det ger ett tryggare förhållande och kunderna känner sig hemma när de vet vilka som administrerar chatten och kundtjänsten.

Börja spela bingo hos Bella Bingo idag. Du får 100kr till Bella Bingo helt gratis direkt efter din registrering.